20 de gener de 2020 20/1/20

Cs de Benicàssim s'oposa a l'expedient d'indemnització d'empreses de l'equip de Govern per a pagar els sobrecostos de les festes

Cs de Benicàssim s'oposa a l'expedient d'indemnització d'empreses de l'equip de Govern per a pagar els sobrecostos de les festes - (foto 1)

  La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Benicàssim, Cristina Fernández, ha manifestat que "Cs s'ha oposat a l'expedient d'indemnització d'empreses de l'equip de Govern en excedir-se en les despeses de les festes municipals demostrant una vegada més la seua mala gestió i falta de planificació amb els recursos públics”. Durant la sessió plenària, la regidora ha assenyalat que “el bipartit ha augmentat la despesa en 55.000 euros, sense consultar als grups de l'oposició, malgrat que l'Executiu local està en minoria per a afrontar els seus pagaments”, i ha criticat que “els festejos de Sant Tomás de Villanueva del 2018 han deixat molt a desitjar enguany”. “Unes festes que han eixit cares per als veïns i en les quals el Govern no ha tingut la previsió de despeses evidents com a menjars de truita per a 500 persones o 'Tombet de Bou' per a mil assistents”, ha valorat Fernández.

  D'altra banda, l'edila ha celebrat que “els grups polítics se sumaran a la iniciativa de Cs per a condemnar els atacs dels grups independentistes als Jutjats Vinaròs que suposen coacció, força i intimidació al Poder Judicial”. “En Cs volem mostrar el nostre suport als òrgans judicials”, ha afegit la regidora.

  Finalment, la portaveu adjunta de Cs, Paula Archelós, ha defensat que “és una bona notícia la creació d'una aplicació municipal, a petició de Cs, perquè els veïns puguen detectar incidències a través del seu telèfon mòbil i enviar-la al departament corresponent per a la seua gestió" . “Una iniciativa que fomentarà la participació i reduirà la distància dels veïns amb les seues institucions”, ha resolt Archelós.  

   

  ocultar
  Cs de Benicàssim s'oposa a l'expedient d'indemnització d'empreses de l'equip de Govern per a pagar els sobrecostos de les festes
  Pujar