elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim millorarà l'asfaltat d'una desena de vials

Benicàssim millorarà l'asfaltat d'una desena de vials
  • Els treballs s'executaran durant l'últim trimestre de l'any i compten amb una inversió de 200.000 euros

L'Ajuntament de Benicàssim millorarà l'asfaltat d'una desena de vials del municipi. Com ha informat l'alcaldessa, Susana Marqués, “el projecte de millora de paviment ha contemplat també les millores demandades a través dels pressupostos participatius”.

Així, seran una desena de vials els que es veuran millorats amb aquesta actuació que compta amb una inversió de 200.000 euros i s'executarà durant l'últim trimestre de l'any.

El regidor d'Urbanisme, Carlos Díaz, ha sigut l'encarregat d'enumerar els vials que veuran millorat el seu asfaltat durant el present exercici i que són carrer Oliveres, Mestre Cubells, Fuente San José, García Sangüesa, Sureres, Estatut, Cristóbal Colón, Guitarrista Tárrega, Leopoldo Querol i Quatre Camins, “tots ells són viaris localitzats en el nucli urbà i el bulevard i bona part d'aquestes intervencions s'han seleccionat perquè els veïns ens l'han reclamat i amb aquest projecte, que forma part de les inversions a realitzar amb romanents de tresoreria de l'exercici 2021, busquem atendre les millores que ens demanda la ciutadania”.

Dins de l'objectiu de donar resposta a les reivindicacions veïnals, també hi ha previstes altres actuacions en els pròxims mesos a Benicàssim com a millores en voreres i renovació de l'enllumenat en urbanitzacions de muntanya.

Pujar