elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim impulsa una microcredencial universitària per a ajudar emprenedors a detectar i aplicar tendències

  • El Departament de Promoció Econòmica emmarca aquesta iniciativa dins de de el seu programa Benicàssim Activa en col·laboració amb la *Fundació Universitat Empresa de la Universitat Jaume I

 

L'Ajuntament de Benicàssim impulsa un projecte per a ajudar emprenedors a detectar i aplicar tendències dins del format de microcredencials Universitàries, un nou tipus de certificacions que validen els resultats de l'aprenentatge obtinguts en experiències formatives de curta duració. Amb aquesta iniciativa, emmarcada dins del programa d'acompanyament a projectes emprenedors Benicàssim Activa, el consistori fa un pas més en la qualificació i suport a les iniciatives d'emprenedoria en col·laboració en aquesta ocasió de la Fundació Universitat Empresa - UJI.

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha afirmat que, “dotar d'eines al talent local benicense per a aconseguir la seua millor versió com emprededores i creadors de riquesa a la ciutat és l'objectiu prioritari del programa Benicàssim Activa. Treballar amb aquest mateix plantejament de la mà de la Universitat Jaume I i la seua Fundació Universitat Empresa és una oportunitat amb la qual sumar talent i formació de qualitat. Veure al llarg dels anys com a projectes que eren sol esbossos i somnis es van convertint i materialitzant en realitats moltes d'elles econòmicament viables transformant-se en talent empresarial de Benicàssim és la millor recompensa”.

El curs, “microcredencial Universitària en Innovació i Tendències: creant marques reeixides en l'era digital”, tindrà lloc a l'octubre i novembre. S'enfoca a proporcionar habilitats per a identificar oportunitats de mercat, desenvolupar marques sòlides i crear estratègies empresarials reeixides, utilitzant les últimes eines d'investigació i anàlisi de tendències. Els estudiants tindran l'oportunitat d'aprendre sobre la societat postmoderna, els agents de canvi, les palanques sociològiques, la influència de la tecnologia i les tendències globals del mercat, amb un clar enfocament d'aplicació pràctica de conceptes en la creació de marques i estratègies empresarials reeixides.

En el programa participen professors i mentors del programa Benicàssim Activa, com María Escrig Pérez, freelance especialitzada en estratègia, producció, disseny i tendències, i Martín Garrido Ramírez, CEO & Co-founder eAgora i emprenedor social. Està dirigit per Carlos Fanjul, professor del departament de Ciències de la Comunicació de l'UJI, i Álex Rubio, també docent de l'UJI i director de l'agència Twelfhundred.

El programa formatiu està dissenyat per a brindar als participants les habilitats necessàries per a aplicar les tendències actuals en el món empresarial i crear marques reeixides i estratègies empresarials sòlides. La matrícula és gratuïta, per ser finançat per l'Ajuntament de Benicàssim, i la inscripció es realitza mitjançant la pàgina web de la VA SER-UJI: https://www.fue.uji.es/marcasexitosas

El curs, de 40 hores lectives i de modalitat teoricopràctica, es desenvoluparà en horari vespertí els dies 3, 4, 17, 18, 24, 25, 30 i 31 d'octubre, i 7, 9, 14, 15, 16, 21, 22, 23, 28, 29 i 30 de novembre. S'impartirà íntegrament a Benicàssim, entre les seus de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local i de l'agència de màrqueting i negoci digital Twelfhundred. Donada la limitació de places disponibles, es prioritzarà que la persona sol·licitant siga resident a Benicàssim.

Cal destacar que, Benicàssim Activa és una aposta de l'Ajuntament de Benicàssim per l'emprenedoria local que compleix enguany la seua cinquena edició i ha secundat fins hui un total de 30 projectes fomentant la formació de qualitat per a aconseguir el major índex d'èxit possible. A més, de les 30 iniciatives empresarials el 63,3% són iniciatives impulsades per dones. Aquest programa d'impuls de talent local permet formar i donar eines per al desenvolupament del model de negoci al llarg de huit mesos de formació dividides en quatre etapes.

Pujar