elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim encara la recta final de festes amb disfresses, música i art

Benicàssim encara la recta final de festes amb disfresses, música i art
  • El públic infantil, protagonistes de gran part de la programació vespertina

MÉS FOTOS
Benicàssim encara la recta final de festes amb disfresses, música i art - (foto 2)
Benicàssim encara la recta final de festes amb disfresses, música i art - (foto 3)
Benicàssim encara la recta final de festes amb disfresses, música i art - (foto 4)

Benicàssim encara la recta final de festes amb disfresses música i art. La programació festiva per a aquest divendres començarà amb molt de color i diversió amb motiu de la celebració de la desfilada de disfresses que, des de l'Església Sant Tomàs, recorrerà l'avinguda Castelló fins a la plaça de les Corts Valencianes. Entre els assistents no faltaran les reines Carla Soriano i María Eixau i les dames Andrea Martí, Alicia Pallarés i Emma Badenes. L'activitat dirigida al públic infantil continuarà en la plaça de les Corts Valencianes amb els pallassos Rico i Lunita que cantaran les seues cançons més famoses.

A més de la programació infantil, la cultura estarà molt present en la jornada de hui dins de les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva. El Teatre Municipal acollirà l'espectacle “Cantando bajo las balas” a càrrec de la Companyia Stres de Quatre i el pàrquing del Clot és el lloc triat per al desenvolupament de l'activitat emmarcada en el cicle “Nit de l’Art a Benicàssim”. En aquest cas Gerard Bomboí i l'Associació Cultural Cúmul porten al municipi l'obra “GAS”, cotxes usats com a galeria d'art amb exposició col·lectiva de la seua obra.

La cultura serà l'encarregada de tancar la jornada festiva en el recinte de festes amb el concert a càrrec de la Unió Musical Santa Cecilia de Benicàssim titulat “Sons de festa”. Dins del programa preparat per a l'ocasió destacar l'estrena del pasdoble María Eixau compost pel mestre Josep Martí en homenatge a la reina infantil de les festes, qui és estudiant a l'Escola de Música de Benicàssim (ESMUBE) i filla del músic Fayco Eixau. Cielo andaluz de Pasqual Marquina, La Leyenda del Beso de Soutullo i Vert, Dia de Pasqua de J.M Izquierdo, Amor Brujo de Manuel de Falla, La boda de Luís Alonso de G.Jiménez y el pasdoble Benicàssim de Eduardo Vila Pont també formen part de la programació.

Quant a la jornada del dissabte, la programació prevista contempla el Dia de la Bicicleta, el “Water Fest” i la XXXVIII Trobada Folklòrica amb el Grup de Danses Realenc de Picanya i de l’Agrupació Folklòrica El Cremaller de Benicàssim.

Pujar