5 d’agost de 2020 5/8/20

Benicàssim celebrarà la VI Marxa Solidària del Dia Mundial contra el Càncer de Mama el diumenge 20

Benicàssim celebrarà la VI Marxa Solidària del Dia Mundial contra el Càncer de Mama el diumenge 20 - (foto 1)
  • El recorregut serà d'uns quatre quilòmetres i, amb eixida i arribada en l'església, passarà pel Voramar i per la torre de Sant Vicent

Benicàssim es tenyirà de rosa diumenge 20 d'octubre amb motiu de la celebració de la Marxa Solidària del Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Des de la delegació de Benicàssim de l'Associació Espanyola Contra el Càncer han informat que l'acte començarà a les 10 hores i els beneficis aniran destinats a col·laborar en la lluita contra el càncer.

Com en anteriors edicions, la marxa, no competitiva, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benicàssim i Cobecas, qui aportarà l'aigua per als participants. El recorregut serà d'uns quatre quilòmetres i tindrà com a punt de partida la porta de l'església Sant Tomàs. Des d'allí, els participants mamprendran el camí cap al Voramar, seguint pel passeig Bernat Artola i fins Torre Sant Vicent. El recorregut continuarà pel carrer Torre Sant Vicent fins a tornar novament a la porta de l'església. Un trajecte apte per a tots els públics ja que l'objectiu principal de l'associació és que la participació siga el més elevada possible i, per tant, que la solidaritat s'escriga en majúscules.

La participació en la marxa no té cap cost ni es requereix inscripció prèvia; la recaptació s'obtindrà amb la venda de marxandatge en la zona d'eixida. Com van afegir des de l'associació, a partir de les 9 hores es podran adquirir diferents productes com a camisetes, ulleres de sol i paraigües per a col·laborar a favor de les persones que pateixen el càncer de mama.

Pujar