28 de novembre de 2020 28/11/20

Vox Benicàssim fa balanç del 2019 en aquesta localitat

Vox Benicàssim fa balanç del 2019 en aquesta localitat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vox Benicàssim fa balanç del 2019 en aquesta localitat - (foto 2)

  Vox Benicàssim ha fet balanç d’aquest any que acaba de concloure. Amb tot just sis mesos d'existència a l'Ajuntament, moltes han sigut les iniciatives proposades per part d'aquest grup polític. La majoria han sigut aprovades per unanimitat, però també hi ha altres assumptes que queden per resoldre.

  El partit polític Vox ha afirmat que va sol·licitar a l'equip de govern de Benicàssim que repararen les cadires assistides per al bany que es troben a la platja Almadraba i també que ampliaren el material per a satisfer les necessitats. Aquesta petició va ser atesa immediatament, segons aquests.

  També han assegurat que van presentar diverses mocions per a defensar el dret constitucional dels pares a la lliure elecció de centre educatiu i de la llengua vehicular en la formació dels seus fills en els centres públics i que veien necessari que onejaren les banderes constitucionals en els centres de titularitat pública de la localitat. Això també va ser acceptat per majoria en el Ple.

  Així mateix, també van proposar que se substituïra els senyals de trànsit de les rotondes de la Gran Avinguda per unes lluminoses i que es revisara l'altura dels senyals de trànsit perquè, segons Vox, “n'hi ha de totes les altures”. La instal·lació de reductors de velocitat al carrer Sant Tomàs i instal·lar paperetes en la zona de l'institut Violant de Casalduch a petició dels estudiants van ser unes altres de les seues propostes, de les quals unes han sigut resoltes i unes altres no.

  Des del partit també confirmen que diverses de les seues iniciatives han sigut aprovades per unanimitat dels grups polítics en els Plens, com la creació del Defensor Municipal del Major, constituir un mural integrat en el Pont de Ferro amb la carta de poblament fundacional de Benicàssim, la creació d'un programa de beques de transport públic o fundar el bosc dels xiquets, on cada arbre portarà el nom del xiquet/al fet que el plante.

  Pujar