14 de desembre de 2019 14/12/19

Benicàssim aprova el projecte de prolongació de la CV-149

Benicàssim aprova el projecte de prolongació de la CV-149 - (foto 1)

  L'Ajuntament de Benicàssim ha fet un pas més perquè el projecte de prolongació de la CV-149 puga materialitzar-se en uns mesos. La Junta de Govern Local ha aprovat el projecte per a la prolongació de l'autovia i les obres de la qual podran començar abans de final d'any.

  Com ha explicat el regidor d'Urbanisme, Carlos Díaz, després de la sol·licitud de l'enllaç a carreteres de la Generalitat, l'expropiació d'uns terrenys necessaris i l'autorització del projecte d'obra s'estava pendent de l'autorització de Carreteres de l'Estat en relació als vehicles que accediran des de les urbanitzacions al nou vial. “Ens van traslladar la preocupació perquè podia haver-hi retencions en la carretera N-340 en el punt de baixada a l'autovia, però s'ha solucionat amb un carril d'acceleració directe des d'aqueixa eixida de la carretera nacional a l'autovia”, ha afegit el regidor.

  La prolongació de l'autovia CV-149 tindrà una extensió d'uns 620 metres, comptarà amb quatre carrils i un carril bici i connectarà la rotonda de la paella amb l'avinguda Mohíno en el seu accés a les urbanitzacions de muntanya. En aquest punt el projecte contempla la creació d'una altra eixida per l'avinguda Ferrocarril fins al carrer Sant Elena.

  Quant a terminis, Díaz ha comentat que després de l'aprovació del projecte es traurà a licitació i aproximadament a mitjan novembre podran començar les obres. El pressupost contempla una partida de 125.000 euros per als treballs a realitzar enguany i com ha afegit l'edil d'Urbanisme, si es compleixen els terminis establits, la prolongació de la CV-149 estarà oberta al trànsit el pròxim estiu. L'alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit que l'actuació, molt demandada per la ciutadania, “es convertirà en l'alternativa real a la Gran Avinguda i és una actuació prioritària per als veïns del municipi”.

   

  ocultar
  Benicàssim aprova el projecte de prolongació de la CV-149
  Pujar