elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim adjudica la remodelació del carrer Encarnación Marzá

Benicàssim adjudica la remodelació del carrer Encarnación Marzá
  • Les obres començaran a principis del 2020 i tenen un termini d'execució de sis mesos

L'Ajuntament de Benicàssim ja ha adjudicat les obres de remodelació del carrer Encarnación Marzá, unes obres que tenen com a objectiu millorar l'accessibilitat a l'ajuntament i altres espais municipals, com la Casa de la Cultura, el departament de Serveis Socials i Recaptació. Per un import de 205.710 euros, l'actuació s'ha adjudicat a Becsa i, com ha explicat el regidor d'Urbanisme, Carlos Díaz, “hi ha hagut una baixa del 6,62% del pressupost de licitació i les obres començaran a principis del 2020”.

L'actuació va eixir a licitació el mes de setembre passat per un import de 220.289 euros (IVA inclòs) i durant el temps de presentació de sol·licituds el consistori va rebre quatre propostes.

El projecte, que té un termini d'execució de sis mesos, contempla la creació de rampes noves i vegetació amb un disseny modern, que afavorirà l'accessibilitat a l'espai urbà. I és que, fins al moment, els dos carrers que permeten l'accés a la casa consistorial “tenen un pendent molt pronunciat, sense cap àrea de descans pel que dificulta l'accés a persones amb mobilitat reduïda”, com ha afegit Carlos Díaz.

 

Pujar