elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

15.000 persones gaudeixen de la primera jornada del SanSan 2023 a Benicàssim

15.000 persones gaudeixen de la primera jornada del SanSan 2023 a Benicàssim
  • Sen Senra, Love Of Lesbian, Zahara i Carolina Durant encapçalen la primera jornada de SanSan Festival

Galeria de fotos
SanSan Festival 2023. Dijous
SanSan Festival 2023. Dijous

Amb tots els abonaments esgotats des de fa dos dies, el SanSan Festival ha obert les seues portes per a rebre a 15.000 persones disposades a gaudir de tres jornades carregades de música i bon temps en un esdeveniment cada vegada més consolidat com a pla alternatiu per a les vacances de Setmana Santa.

Els guanyadors del Groc Talent, El Llogaret, han sigut els encarregats de donar el tret d'eixida d'aquesta nova edició de SanSan Festival. Just després, Miss Caffeina inauguraven l'escenari SanSan, on malgrat l'hora, van aconseguir congregar a una gran quantitat de públic. Els holandesos Xef’ Special, que l'any passat van aconseguir guanyar-se al públic amb el seu xou, han repetit de nou regalant-nos un capvespre únic amb cançons com a "Amic".

A boca de nit va ser el torn d'un dels més esperats de la jornada, Sen Senra. L'artista va fer cremar l'escenari amb el seu repertori i l'estrena en primícia d'un nou tema. Acabant el concert amb un "Ja No Et Faig falta", assegut en una cadira amb els peus recolzats sobre un bagul, va donar pas a Lori Meyers en l'escenari contigu. Els granadins, que porten prop de 25 anys sobre els escenaris, continuen sent una aposta segura i un dels grups més estimats de l'escena. "Llums de neó", "Alta fidelitat" o "Emborratxar-me" ja són himnes que formen part de tota una generació.

Love of Lesbian han pres el relleu com un altre dels grans grups de la nit oferint un concert multitudinari i impecable on no han faltat "Allí on solíem cridar", "Incendis de neu" o "Algunes plantes".

Mentre Varry Brava desplegaven la seua pista de ball en l'escenari SeeTickets, Zahara Rave s'estrenava amb un espectacular xou on les coreografies, llums i visuals acompanyaven al seu nou so. Res millor per a seguir amb el ritme que un concert de Carolina Durant, arrancant amb "Estiu" un xou replet de hits com ens tenen acostumats.

Besmaya, La teua Altra Bonica i Rocío Saiz també han sigut els protagonistes d'una nit que ha acabat a les 5 del matí amb Pla B. Al seu torn, Maadraassoo, Paullie, Pelat Insonor i Qsade van ser els encarregats de fer ballar des de les 21.45h fins a les 4 de la matinada en la carpa SanSan Club.

Hui serà el torn d'un dels plats forts del festival, els francesos Phoenix, així com Guitarricadelafuente, Visca Suècia, Cupido, Rayden i molts més.

MÉS FOTOS
15.000 persones gaudeixen de la primera jornada del SanSan 2023 a Benicàssim - (foto 2)
15.000 persones gaudeixen de la primera jornada del SanSan 2023 a Benicàssim - (foto 3)
15.000 persones gaudeixen de la primera jornada del SanSan 2023 a Benicàssim - (foto 4)
15.000 persones gaudeixen de la primera jornada del SanSan 2023 a Benicàssim - (foto 5)
15.000 persones gaudeixen de la primera jornada del SanSan 2023 a Benicàssim - (foto 6)
15.000 persones gaudeixen de la primera jornada del SanSan 2023 a Benicàssim - (foto 7)
15.000 persones gaudeixen de la primera jornada del SanSan 2023 a Benicàssim - (foto 8)
15.000 persones gaudeixen de la primera jornada del SanSan 2023 a Benicàssim - (foto 9)
15.000 persones gaudeixen de la primera jornada del SanSan 2023 a Benicàssim - (foto 10)
Pujar