elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vora 500 alumnes s’han matriculat als cursos de la Universitat Popular

Vora 500 alumnes s’han matriculat als cursos de la Universitat Popular

    El nou curs de la Universitat Popular engegarà el pròxim dilluns 21 amb 497 alumnes matriculats, que es repartiran en 29 grups. Respecte al curs de Dibuix i Pintura, s’està condicionant un local que permetrà dur a terme l’activitat en perfectes condicions.

    La Universitat Popular de Benicarló ha finalitzat el període de matrícula amb un èxit de participació. Enguany, s’han matriculat un total de 497 alumnes, que es dividiran en els 29 grups de les diverses matèries. Les classes començaran la propera setmana, a partir de dilluns 21 d'octubre, d'acord amb l'horari establert per a cadascuna de les activitats.

    Pel que fa a les places vacants, a hores d’ara només queden places lliures al curs d’iniciació a l’àrab i als nivells B1 i B2 de valencià. Els interessats poden matricular-se en aquests cursos al Departament de Cultura de l’Ajuntament.

    Els principals canvis del curs que ara comença són la recuperació de les classes de conversa de Francés (B1) i l’ampliació de l’oferta del curs de Creació Literària amb dos nivells: iniciació i avançat. Respecte al curs de Dibuix i Pintura, s’està condicionant un local amb les característiques d'accessibilitat, capacitat i il·luminació idònies per al desenvolupament d'aquesta activitat. En quant siga possible s’obrirà un nou període d’inscripció per a aquest curs.

    Pujar