elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Al voltant de 30 joves voluntaris participen en el Punt Violeta

Al voltant de 30 joves voluntaris participen en el Punt Violeta - (foto 1)

    Al voltant de 30 joves van participar ahir en la reunió formativa per als voluntaris del Punt Violeta que s’instal·larà al recinte de penyes durant les Festes Patronals. La sessió formativa, impartida pels tècnics de l’Àrea de Serveis Socials, va consistir a donar pautes i orientacions als voluntaris sobre com fer front a les diverses situacions d’assetjament que es poden donar.

    La tasca dels voluntaris és de prevenció d’agressions sexistes i d’una primera intervenció de suport a la víctima, facilitant-li informació i acompanyant-la als professionals. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que les persones es troben en un espai d’oci segur i de respecte i igualtat entre homes i dones.

    El Punt Violeta estarà instal·lat al recinte de penyes els dies 17, 20 i 23, en horari de 0.00 a 3.00 hores, i al Candem Bló diumenge 18, en horari de 19.00 a 23.00 hores.

    La Coordinadora de Penyes s’ha implicat en el projecte i en un futur pretén mobilitzar la ciutadania en diversos espais on tenen lloc actes de festes, com la plaça de la Constitució, la pista annexa del Pavelló Poliesportiu Municipal o l’esplanada del port.

    Pujar