elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Visita a la planta de Cervera Bionord

Visita a la planta de Cervera Bionord

    En el marc del programa d’educació ambiental «Benicarló pel clima» que organitza la Regidoria de Medi Ambient, 30 alumnes de l’IES Ramón Cid i membres l’associació Fenòmens van visitar ahir la planta de gestió de residus Bionord de Cervera per a conéixer de prop la gestió dels residus domèstics i el procés pel qual passen la fracció resta del contenidor gris i la fracció orgànica del sistema porta a porta.

    El director comercial de la planta, Rafa Arnau, va oferir als assistents una xarrada formativa amb mitjans audiovisuals i la realització d’un test individual que identifica quina és la petjada ecològica de cada persona.

    El canvi climàtic i l’economia circular van ser la base de la xarrada, que tenia com a objectiu conscienciar de la necessitat de prendre mesures com la reducció, el reaprofitament i la gestió eficient dels residus.

    En acabar, les persones assistents van rebre com a obsequi un conjunt de bosses per a fer la separació correcta dels residus a casa i bosses de tela per a anar a comprar.

    Pujar