12 de juliol de 2020 12/7/20

El taller d'ocupació ‘Benicarló en verd’ condiciona la Residència El Collet

El taller d'ocupació ‘Benicarló en verd’ condiciona la Residència El Collet - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El taller d'ocupació ‘Benicarló en verd’ condiciona la Residència El Collet - (foto 2)
  El taller d'ocupació ‘Benicarló en verd’ condiciona la Residència El Collet - (foto 3)

  Els 10 alumnes-treballadors del taller d'ocupació «T'avalem. Benicarló en verd» han rehabilitat al llarg de les últimes setmanes diferents zones enjardinades de la Residència i Centre de Dia El Collet. Aquesta actuació forma part de la formació pràctica que s'emmarca dins del taller.

  Al llarg de les últimes setmanes, els 10 alumnes-treballadors que formen part del taller «T'avalem. Benicarló en verd» han realitzat diferents treballs de condicionament en zones enjardinades de la Residència i Centre de Dia El Collet. En concret, els alumnes han adequat taules de cultiu adaptades a persones amb dificultat motriu i sensorial. A més, en aquestes taules s'ha implantat reg per degoteig soterrat i regulat a través de programadors. Així mateix, el reg implantat en tot el jardí també és d'aquesta modalitat, per tal de contribuir a la bona gestió de l'aigua i minimitzar les tasques de manteniment.

  A banda, s'ha creat una rocalla amb flors de temporada i aromàtiques amb l'objectiu de què els usuaris puguen gaudir de bones sensacions visuals i oloroses. A més, també s'han plantat uns xiprers a mode de tanca al voltant de tot el jardí, per crear, en un futur, un ambient més tranquil i reservat.

  Aquestes actuacions s'emmarquen dins de la part de formació pràctica del taller d'ocupació 'Benicarló en verd', que complementa les classes teòriques que els joves participants, d'entre 16 i 30 anys, duen a terme al llarg de tot un any per tal d'assolir una bona qualificació laboral. El projecte té una subvenció de 194.529,60 euros de la Generalitat i a més compta amb una aportació de l'Ajuntament de 40.000 euros.

  Pujar