elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Setmana de la Ciència de Benicarló es tanca amb un èxit rotund de públic

La Setmana de la Ciència de Benicarló es tanca amb un èxit rotund de públic
  • La desena edició de la Setmana de la Ciència, un dels esdeveniment més importants del calendari cultural de la ciutat, ha finalitzat amb gran èxit de participació i un altíssim nivell de qualitat

  • Més de 600 persones han disfrutat de les conferències i espectacles al llarg de set dies

 

Un públic format per gent de totes les edats, des de xiquets i xiquetes fins a adolescents i gent gran, ha gaudit de la gran diversitat de temes que s'han plantejat en la desena edició de la Setmana de la Ciència, la gran cita del calendari benicarlando dedicada a la divulgació científica.

Més de 600 persones han participat de les 7 conferències programades durant tota la setmana en espais com la Fundació Caixa Benicarló, la Biblioteca Manel Garcia Grau o el Café Brasil. A més, un total de 400 alumnes de sis centres educatius han presentat els seus projectes científics al Mercat. En total, més de 1.000 persones que representen l’èxit més rotund d’aquesta edició, marcada per la celebració del desé aniversari.

A aquestes dades han contribuït, sense dubte, la gran qualitat dels ponents. Científics com Julio Mayol, Juan José Gómez Cadenas, Miguel Ángel Mulet, Rocío Vidal, Noelia Tarazona, Valentina Gambardella o Marcos Isamat, han aportat els últims avanços en temàtiques tan diferents com la genètica, el càncer, l’ecologisme, la física aplicada a la medicina o la tecnologia.

La vessant més didàctica i humorística l’han aportat enguany els científics de Big Van Ciència, amb un show per a riure, debatre i divulgar sobre el coneixement científic.

El balanç de la Regidoria de Cultura és molt positiu i la intenció és començar a treballar en breu, juntament amb l'Associació Benicarlanda d'Amics de la Ciència i la Salut (Abacs), de cara a la programació de l'any que ve.

Pujar