elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El secretari autonòmic visita Benicarló per a impulsar polítiques d’habitatge públic

El secretari autonòmic visita Benicarló per a impulsar polítiques d’habitatge públic

  L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada de la regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdà, i tècnics dels departaments d’Urbanisme i de Serveis Socials, han mantingut una reunió amb el secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social, Alejandro Aguilar, per tal de promoure mecanismes de coordinació entre les dos institucions amb l’objectiu d’impulsar polítiques d’habitatge públic.

  El secretari autonòmic ha posat damunt la taula totes les fórmules de col·laboració possibles per tal d’incrementar el parc d’habitatges públics de Benicarló, que actualment consta de 9 vivendes que són propietat de la Generalitat.

  «Ha sigut una reunió molt positiva —ha remarcat l’alcaldessa— perquè ens ha permés conéixer de primera mà les possibilitats que la Conselleria d’Habitatge posa a l’abast dels ajuntaments en relació amb les vivendes públiques».

  L’alcaldessa ha reconegut que «aquesta és una assignatura pendent que tenim a Benicarló i per això mateix, després d’aquesta reunió, estem decidits a estudiar totes les possibilitats que tenim i engegar un projecte que ens permeta disposar d’un parc de vivenda pública propi i un departament municipal per a assessorar totes aquelles persones que necessiten un habitatge públic, especialment famílies i joves».

  Xaro Miralles ha detallat que «a partir d’ara iniciarem reunions de coordinació entre les diferents àrees de l’Ajuntament implicades per establir les línies d’actuació a seguir de cara als propers mesos».

  Pujar