elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una resident mor a conseqüència de l'últim brot de covid en el geriàtric de Benicarló

Una resident mor a conseqüència de l'últim brot de covid en el geriàtric de Benicarló
  • De les 34 persones afectades, actualment només tres continuen positives i ja es permet l'accés dels familiars dels residents que han donat negatiu

Tres residents continuen positius per covid en el Centre Geriàtric de Benicarló i una persona ha mort a conseqüència del focus que va arribar a afectar 34 persones, entre residents i treballadors.

Segons fonts municipals actualment no hi ha cap treballador positiu en covid en el centre i les tres persones contagiades presenten simptomatologia lleu.

Seguint els protocols establits per Sanitat, el centre segueix totes les mesures i ja permet l'entrada de familiars de residents que han donat negatiu.

Cal recordar que el brot es va donar a conéixer a la fi de gener. El geriàtric de Sant Bertomeu tenia 29 residents i 5 treballadores positius en covid, tots ells, en aquell moment, amb simptomatologia lleu.

Cap recodar que al novembre de 2020 ja es va produir un macrobrot en aquest centre que va afectar 15 residents i que van haver de ser hospitalitzats.

No és l'únic centre de Benicarló on s'ha colat el covid en aquesta pandèmia. A la fi de 2020, en la Residència El Collet també es va originar un altre brot que va afectar 12 residents i 8 treballadors.

Al desembre de 2021, la Residència i Centre de Dia El Collet de Benicarló va registrar un brot que va afectar 7 usuaris del centre de dia i 4 treballadores.

Pujar