21 de novembre de 2019 21/11/19

Ràdio Benicarló emet un especial sobre les Festes Patronals

Ràdio Benicarló emet un especial sobre les Festes Patronals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ràdio Benicarló emet un especial sobre les Festes Patronals - (foto 2)

  L'emissora municipal Ràdio Benicarló emetrà un programa especial amb motiu de les Festes Patronals que es podrà escoltar avui dijous 17 a les 20.00 hores i divendres 18 a les 11.00 hores. El programa comptarà amb entrevistes a l'alcaldessa, el regidor de Festes, la reina, dulcinea i el mantenidor.

  Ràdio Benicarló emetrà un especial al voltant de les Festes Patronals que comptarà amb els protagonistes d'aquesta setmana màgica per a la ciutat, a més del missatge de l'alcaldessa, Xaro Miralles, per a tots els benicarlandos. Amb un total de tres extenses entrevistes al llarg de quasi dos hores, els oients podran conèixer de primera mà als càrrecs més representatius de les festes a més d'informar-se sobre els esdeveniments i actes que tindran lloc al llarg de la setmana.

  En la primera part, la reina de les Festes, Alba Río, i la dulcinea, Blanca Lozano, contaran les sensacions prèvies i expectatives de cara a les festes. A més, el regidor de Festes, Ilde Añó, farà una repassada general del que seran les festes en global.

  Posteriorment, membres de la Comissió de Festes aprofundiran en els actes principals i explicaran com funciona aquest grup de voluntaris i el treball diari que realitzen i que no es veu.

  L'especial continuarà amb la presencia del mantenidor, l'actor, productor i director teatral Ximo Solano. En una entrevista personal en profunditat, podrem conèixer més de prop una de les figures simbòliques més importants de les festes, repassant la seua carrera i descobrint els seus llaços amb Benicarló en l'actualitat. L'especial de Ràdio Benicarló es tancarà amb la invitació de l'alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles, a tots els benicarlandos perquè participen i gaudisquen de les festes.

  El programa s'emetrà dues vegades a través de l'emissora municipal: dijous 17 a les 20.00 hores i divendres 18 a les 11.00 hores.

  ocultar
  Ràdio Benicarló emet un especial sobre les Festes Patronals
  Pujar