elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’IVACE concedeix 165.340 euros d’ajuda per a la millora del polígon El Collet

L’IVACE concedeix 165.340 euros d’ajuda per a la millora del polígon El Collet
  • La subvenció servirà per a dur a terme diverses actuacions de modernització, com l’habilitació d’una zona perquè puga servir com a aparcament de camions, la millora dels accessos i de la senyalització i la instal·lació de càmeres de seguretat

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha atorgat a Benicarló 165.340 euros d’ajuda a través de la convocatòria per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics. En el cas de Benicarló, les actuacions se centren en el polígon industrial El Collet.

Els projectes subvencionats, elaborats per les regidories de Promoció Econòmica i d’Urbanisme, sumen un total de 199.992,59 euros. Entre les actuacions subvencionables, que es realitzaran durant aquest any, destaca l’asfaltat i la il·luminació d’una zona perquè servisca com a aparcament de camions. A més, també s’ha projectat la millora dels accessos, de la senyalització horitzontal i la instal·lació de càmeres de seguretat CCTV per tal de millorar la vigilància.

El regidor de Promoció Econòmica i d’Urbanisme, Román Sánchez, s’ha mostrat convençut que «aquesta subvenció contribuirà a millorar les infraestructures i la competitivitat del polígon» i ha subratllat que «ens permetrà començar a implementar les propostes incloses en el Pla Director de les Àrees Industrials i dotar de més i millors serveis les zones industrials de Benicarló».

Així mateix, Sánchez ha remarcat que «la nostra voluntat és ajudar les empreses per a què siguen més competitives» i s’ha mostrat convençut de la necessitat de «treballar en comú amb l’empresariat per tal d’elevar el nostre potencial industrial», en referència a la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Abastos-Collet, que permetrà aglutinar l’empresariat industrial en un únic organisme que podrà optar a subvencions i ajudes públiques que suposaran importants millores i inversions.

Pujar