elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A judici per intentar matar a Benicarló a un dentista per negar-se a atendre l'agressor de manera presencial durant la pandèmia

A judici per intentar matar a Benicarló a un dentista per negar-se a atendre l'agressor de manera presencial durant la pandèmia
  • La Fiscalia demana set anys de presó al processament que va ferir a la víctima amb un cúter

La setmana vinent arranca en l'Audiència Provincial de Castelló el judici contra un veí de Benicarló que va intentar matar a un dentista per no voler atendre-li de manera presencial durant la pandèmia. La vista està prevista per al dimecres 28.

Els fets van ocórrer el 15 de juny de 2020, quan el processament va cridar al matí al seu centre de salut de Benicarló i li van donar cita per a atenció telefònica.

Sobre les 19.30 de la vesprada, el dentista li va cridar i li va dir que només podia atendre-li per telèfon. Davant la insistència de l'acusat, el metge es va veure obligat a tallar la comunicació.

Segons relata la Fiscalia, minuts després l'acusat es va personar en el centre de salut i va irrompre en la consulta del facultatiu, que estava amb un altre pacient. La víctima va insistir que no podia atendre-li presencialment i l'acusat va traure un cúter d'uns 25 centímetres de fulla i, amb la intenció de matar-li, va intentar clavar-li'l en el coll.

L'arma li va aconseguir la cara, el coll, la mà i el tors del dentista i l'home va patir talls profunds en els dits de la mà esquerra, l'abdomen, el coll i la galta, dels quals va tardar 60 dies a curar. Li van quedar com a seqüeles diverses cicatrius i estrès posttraumàtic, amb ansietat i fòbia.

El Ministeri Fiscal demana una pena de 7 anys de presó per un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Pujar