13 de desembre de 2019 13/12/19

Diumenge 24 de febrer tornen les Ofertes al Carrer

Diumenge 24 de febrer tornen les Ofertes al Carrer - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Diumenge 24 de febrer tornen les Ofertes al Carrer - (foto 2)

  Les botigues de Benicarló tornaran al carrer diumenge 24 de febrer amb tota l'oferta del final de la temporada de tardor-hivern. Fins a 30 establiments comercials de la ciutat es reuniran a la plaça de la Constitució de 10.00 a 14.00 hores, i s'han previst també activitats per als més menuts.

  La regidora de Comerç, Rosana Marzá, acompanyada de la representant de la Unió de Comerços María José Batiste, ha anunciat avui la celebració, el 24 de febrer, d'una nova edició de les Ofertes al Carrer, una iniciativa de l'Ajuntament en col·laboració amb la Unió de Comerços de Benicarló per tal de dinamitzar el comerç local.

  Fins a 30 establiments comercials de la ciutat sortiran al carrer per oferir els seus productes, des de botigues de roba o sabateries fins a moda infantil, complements o articles de regal. Enguany, els estands s'ubicaran a la plaça de la Constitució, on s'organitzaran també activitats infantils i tallers per als més menuts.

  Amb aquesta nova edició de les Ofertes al Carrer, Benicarló aposta de nou per una iniciativa comercial que té una prioritat per damunt de tot: dinamitzar la ciutat i fomentar que els veïns i visitants surten al carrer.

  L'horari serà de 10.00 a 14.00 hores.

  ocultar
  Diumenge 24 de febrer tornen les Ofertes al Carrer
  Pujar