elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detinguda una dona per agredir brutalment a ancians a Benicarló per a robar-los

Detinguda una dona per agredir brutalment a ancians a Benicarló per a robar-los
  • Colpejava i donava puntades i punyades en la cara a les persones majors per a robar-los diners en efectiu i joies

  • La detinguda ha quedat ingressada a la presó

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d'una dona per dos delictes de robatoris amb violència i lesions en domicilis habitats en la localitat de Benicarló.

Tot va començar quan una veïna de 60 anys d'edat va denunciar en dependències de la caserna de la Guàrdia Civil de Benicarló, que havia sigut objecte d'un robatori amb violència comés per una dona.

En la mateixa detallava que en obrir la porta del seu domicili una dona li va propinar una forta espenta introduint-se fins al corredor de l'habitatge a base de colps en el rostre i puntades. Després d'aconseguir escapolir-se de l'agressió va aconseguir fugir per a demanar ajuda quedant-se l'autora dins, sostraient-li diners en metàl·lic. Per les lesions patides va haver de ser assistida pels serveis sanitaris.

Aqueixa mateixa vesprada i en un habitatge pròxim a la primera s'havia produït un robatori amb violència i lesions a una dona de 88 anys d'edat mentre estava a l'interior del seu domicili, que la persona agressora era una dona d'iguals característiques que l'autora del fet ocorregut al matí en la localitat. La víctima havia patit lesions produïdes per puntades i punyades en el sòl, sent traslladada en ambulància fins a l'hospital comarcal de Vinaròs.

Li havia sostret un polsador d'emergència que portava penjat en el coll de tele assistència, diverses joies i diners en metàl·lic.

Amb les dades aportades i després de l'anàlisi del modus operandi i altres gestions es va aconseguir identificar a l'autora dels fets, aconseguint la seua detenció, com a suposada autora de dos robatoris amb violència i lesions.

La detinguda ha sigut entregada en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció 5 de Vinaròs el qual va decretar el seu ingrés a la presó.

L'actuació ha sigut realitzada per efectius de l'Equip de Policia Judicial.

Pujar