elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló amplia la seua oferta formativa gratuïta per a aturats, emprenedors i empreses

Benicarló amplia la seua oferta formativa gratuïta per a aturats, emprenedors i empreses

  La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Benicarló ha presentat la seua àmplia oferta formativa per al programa Forma't 2024, dirigida a persones parades, emprenedors i empreses.

  Cursos diversos i adaptats a les necessitats del mercat

  L'oferta inclou cursos sobre temes tan diversos com la gestió logística d'un magatzem, la creació de contingut digital i la millora de la comercialització agroalimentària. Aquests cursos estan dissenyats per a millorar les competències professionals dels participants i ajudar-los a trobar una ocupació o millorar la seua situació laboral actual.

  Pròxims cursos

  En els pròxims mesos, s'impartiran els següents cursos:

  • Gestió bàsica del magatzem, *picking i radiofreqüència: Del 20 al 29 de maig, de 9.00 a 14.00 hores. Dirigit a totes les persones que vulguen adquirir coneixements sobre la gestió logística del magatzem.
  • Millora de la comercialització agroalimentària i *agroturística: 21 de maig, de 3 hores. Dirigit a empreses i destinat a adquirir coneixements sobre els nous conceptes de comercialització agroalimentària, canals de comercialització, venda presencial i venta digital.
  • Edició amb *Canva: 4 i 5 de juny, de 9.00 a 12.00 hores. Dirigit preferentment a persones ocupades en el sector turisme de la Comunitat Valenciana.
  • Creació de contingut digital: 14, 16 i 18 d'octubre, de 9.30 a 13.30 hores. Dirigit a persones que vulguen emprendre i crear contingut digital efectiu amb anàlisi d'estratègies i habilitats necessàries per al seu desenvolupament.
  • Monitor/a d'escola matinal: 4 al 12 de novembre, de 9.00 a 14.00 hores. Dirigit a persones que vulguen adquirir coneixements necessaris per a optar a treballs a escoles matinals dels centres educatius.

  Inscripcions

  Totes les persones interessades a participar en aquests cursos poden inscriure's en la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Benicarló. Les places són limitades i s'assignen per ordre d'inscripció.

  Més informació

  Per a obtindre més informació sobre l'oferta formativa del programa Forma't 2024, les persones interessades poden consultar la pàgina web de l'Ajuntament de Benicarló o posar-se en contacte amb la Regidoria de Promoció Econòmica.

  Pujar