29 de novembre de 2020 29/11/20

Cultura convoca la XIX edició del Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló

Cultura convoca la XIX edició del Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló - (foto 1)

    La Regidoria de Cultura ha convocat un any més el Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló, amb el lema «Centre històric de Benicarló i carrers de la volta». Les obres, que han de ser originals i inèdites, es poden presentar fins al 22 d'octubre i optaran a tres premis de 500, 250 i 100 euros.

    El Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló arriba ja a la XIX edició i ho fa convocant un nou certamen destinat a tots els fotògrafs aficionats i professionals que ho desitgen. El lema triat enguany és «Centre històric de Benicarló i carrers de la volta». Cada participant només podrà presentar un màxim de tres fotografies, en color, o en blanc i negre, amb possibilitat de tractament digital, però no de muntatge.

    Les obres es podran presentar fins al 22 d'octubre i optaran als tres premis que s'atorguen: el primer, dotat amb 500 euros, el segon amb 250 euros i el tercer amb 100 euros. Els criteris que tindrà en compte el jurat per tal d'escollir l'obra guanyadora seran la il·luminació, la dificultat, la perfecció tècnica, l'originalitat, la composició, l'impacte i l'aplicació dels efectes o retocs.

    La decisió del jurat es coneixerà en el mateix moment del lliurament dels premis, que tindrà lloc divendres 3 de novembre al Mucbe, en l'acte d'inauguració de l'exposició de les obres presentades.

    Pujar