elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Conselleria i Ajuntament de Benicarló ultimen la memòria tècnica per a la reforma de l’IES Ramón Cid

Conselleria i Ajuntament de Benicarló ultimen la memòria tècnica per a la reforma de l’IES Ramón Cid
  • Els informes determinaran si s’opta per una rehabilitació i ampliació de la infraestructura existent o per enderrocar l’edifici actual i construir-ne un de nou

MÉS FOTOS
Conselleria i Ajuntament de Benicarló ultimen la memòria tècnica per a la reforma de l’IES Ramón Cid - (foto 2)

 

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, han visitat avui l’IES Ramón Cid per a concretar, juntament amb l’equip directiu del centre, els detalls de la memòria tècnica que definirà l’actuació que s’ha de dur a terme al centre.

El director general ha confirmat que «la Conselleria estima una inversió d’entre 15 i 20 milions d’euros en unes obres que gestionarà l’Ajuntament a través del Pla Edificant i que tenen com a objectiu deixar com a nou aquest centre educatiu».

«En aquests moments —ha detallat Víctor Garcia— els serveis tècnics de la Conselleria i l’Ajuntament estan estudiant si l’actuació serà una ampliació i rehabilitació integral o si s’optarà per enderrocar-lo i construir-lo de nou». «En tot cas —ha explicat el director general—, l’elecció d’una opció o l’altra, que dependrà dels informes tècnics, no variarà gens ni mica l’objectiu compartit per la Conselleria i l’Ajuntament de transformar el Ramón Cid en un institut modern i adaptat a les exigències de sostenibilitat del segle XXI».

Per la seua banda, l’alcaldessa, responsable dels departaments d’Educació i Urbanisme, s’ha mostrat convençuda que «les obres permetran a l’IES Ramón Cid disposar d’unes instal·lacions modernes i funcionals adaptades a les noves necessitats, tant dels professorat com de l’alumnat».

Xaro Miralles ha volgut agrair als serveis tècnics municipals, a la direcció del centre i a l’AMPA, i a la unitat tècnica de la direcció territorial de la Conselleria d’Educació tot el treball que estan realitzant per poder portar endavant la memòria valorada de les obres i així començar les obres el més prompte possible».

Pujar