elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La comissió promotora de les empreses del Polígon aprova el projecte d’estatuts de l’EGM

La comissió promotora de les empreses del Polígon aprova el projecte d’estatuts de l’EGM
  • Aquesta aprovació suposa un pas més en la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) per a l’àrea industrial Abastos-Collet

La comissió promotora de les empreses del polígon Abastos-Collet ha aprovat el projecte d’estatuts i el pla inicial d’actuació de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Abastos-Collet, de manera que s’avança en la constitució d’una entitat que servirà per a aglutinar l’empresariat industrial en un únic organisme que podrà optar a subvencions i ajudes públiques que suposaran importants millores i inversions.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, que ha estat present en l’aprovació dels estatuts, s’ha mostrat satisfet i ha assenyalat que «és molt interessant perquè aquest tipus d’entitats es poden convertir en potents instruments de promoció de les àrees industrials».

La tramitació per a la constitució de l’EGM continuarà amb el trasllat dels estatuts i del pla inicial d’actuació a l’Ajuntament. Posteriorment s’obrirà un període de negociació entre els representants de l'àrea industrial i el Consistori per a treballar en un projecte de conveni de col·laboració, que ha d’incloure les bases del pla d’actuació de l’EGM.

Pujar