7 d’agost de 2020 7/8/20

El Centre Geriàtric se suma a la festa de les Falles

El Centre Geriàtric se suma a la festa de les Falles - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Centre Geriàtric se suma a la festa de les Falles - (foto 2)

  Els usuaris del Centre Geriàtric han fet la tradicional volta per visitar els 13 monuments fallers de Benicarló. La falla del centre ja està plantada i es cremarà el 19 de març a migdia en presència de les autoritats municipals i de les falleres majors.

  Un any més, els usuaris del Centre Geriàtric Sant Bartomeu s'han volgut implicar al màxim en l'agenda fallera benicarlanda i, amb la col·laboració de familiars, amics i voluntaris, ahir van fer la volta per les 13 falles de la ciutat. La jornada va finalitzar amb un berenar a la plaça de Sant Bartomeu.

  La visita als monuments respon a l'agraïment dels usuaris i treballadors del centre a les comissions falleres de Benicarló, que, com tots els anys, han cedit diversos ninots per a construir la falla del centre. La falla, que s'ha acabat de plantar aquest mateix matí i en la qual han col·laborat usuaris i treballadors del Geriàtric i també del Centre de Dia Nou d'Octubre, es cremarà el proper dilluns 19 de març a migdia en presència de les autoritats municipals i de les falleres majors.

  Pujar