25 de setembre de 2020 25/9/20

Benicarló tanca l'exposició d'homenatge a Miguel Hernández amb més de 7.000 visitants

Benicarló tanca l'exposició d'homenatge a Miguel Hernández amb més de 7.000 visitants - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló tanca l'exposició d'homenatge a Miguel Hernández amb més de 7.000 visitants - (foto 2)

  L'exposició d'homenatge a Miguel Hernández, produïda per la Comissió Cívica d'Alacant per a la Recuperació de la Memòria Històrica, ha tancat les portes amb un total de 7.200 visitants. Des de que es va inaugurar, el passat 26 de maig, el Mucbe ha rebut visitants de diferents llocs d'Espanya, així com de l'estranger.

  Sobre les zones geogràfiques concretes, a banda de tots els visitants de Benicarló (inclosos els grups escolars i de Centres d'Educació Secundària), destaca la presència de persones de les zones d'Alacant i València. Respecte dels visitants estrangers, ressalten el nombre de turistes de països com França, Alemanya, Anglaterra, Itàlia o Rússia.

  La mostra, que a partir d'ara continuarà la seua itinerància per tot el territori estatal, compila treballs molt diversos, amb suports també molt diferents. Tots units per una idea comuna, sense perdre la identitat i des del respecte a les diverses propostes artístiques. D'altra banda, també és notable el seu caràcter didàctic, que s'entreveu a través dels textos que acompanyen cadascuna de les obres. I finalment, s'hi veu també la implicació de la societat civil que, a través dels artistes, poetes, crítics d'art, historiadors, correctors lingüístics, traductors, escriptors i institucions ha reunit una autèntica constel·lació de forces per a recuperar la memòria de Miguel Hernández.

  Pujar