elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló suma aquesta setmana quatre brots de covid amb 35 persones contagiades

Benicarló suma aquesta setmana quatre brots de covid amb 35 persones contagiades
  • L'Ajuntament ha decidit continuar amb les restriccions com a mínim fins al 18 de gener davant l'augment dels contagis

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va notificar ahir un nou brot d'origen social a Benicarló que deixa 10 persones contagiades per covid.

Amb aquest brot, són quatre els que s'han registrat en la localitat castellonenca durant aquesta setmana. En total, els quatre brots d'origen social deixen 35 persones contagiades.

Davant l'augment de casos, l'Ajuntament de Benicarló va decidir dimarts passat mantenir les restriccions com a mínim fins al 18 de gener per l'augment de casos de coronavirus.

A Benicarló hi ha actualment 159 casos de covid.

Així, continuarà prohibida la cessió d'espais municipals a Benicarló per a la reunió de col·lectius i particulars; l'aforament del Mucbe es manté en un terç i de l'auditori Pedro Mercader al 25%; continuen tancats els parcs infantils i pistes esportives; es limita l'aforament al 30% en les instal·lacions esportives quan hagen competicions i s'alça la suspensió de l'activitat en els centres de dia, excepte en el centre de dia El Collet, en el centre i la residència del qual de majors, el consistori va confirmar que no hi ha cap cas de covid actiu.

Pujar