1 de desembre de 2020 1/12/20

El PP de Benicarló renova la seua estructura i tria a José Antonio Redorat com a president

El PP de Benicarló renova la seua estructura i tria a José Antonio Redorat com a president - (foto 1)
  • Els populars renova la seua estructura amb un nou projecte centrat en defensar els interessos de Benicarló i els seus veïns

MÉS FOTOS
El PP de Benicarló renova la seua estructura i tria a José Antonio Redorat com a president - (foto 2)

El Partit Popular de Benicarló ha renovat la seua estructura interna i ha triat a José Antonio Redorat com a nou president local. Redorat presa el relleu de Juan Antonio Mañá en la localitat del Maestrat en un acte al qual va assistir el president provincial del PP de Castelló, Miguel Barrachina. El nou president és un referent del PP en la localitat, amb experiència de gestió i que en l'actualitat exerceix la docència.

Redorat ha explicat que el seu principal objectiu és “construir entre tots un projecte a favor de Benicarló, escoltant als veïns de la nostra localitat per a aconseguir una Benicarló millor” en la qual “els veïns siguen l'epicentre de totes les decisions”. A més, el nou president compta amb Álvaro París com a secretari general de l'organització local.

El president del PPCS, Miguel Barrachina, ha destacat que “Benicarló mereix un projecte com el que simbolitza el Partit Popular” davant un Govern central que bloqueja les infraestructures necessàries per a la província o una Generalitat que ha aconseguit disparar les llistes d'espera sanitàries a la província i la comarca.

Aquesta renovació ha evidenciat el consens i les ganes de treballar dels populars a favor d'un projecte que permeta recuperar Benicarló per als veïns.

 

Pujar