elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló renova el conveni per a continuar oferint el servei d'assessorament hipotecari

Benicarló renova el conveni per a continuar oferint el servei d'assessorament hipotecari

    L'Ajuntament de Benicarló ha renovat el conveni amb el Col·legi d'Advocats de Castelló per tal de donar suport jurídic als ciutadans davant de les reclamacions hipotecàries. El servei es presta tots els dimarts a les oficines de la Cambra Agrària.

    El primer tinent d’Alcadia de Benicarló, Ilde Añó, ha firmat aquest matí la renovació del conveni amb el Col·legi d'Advocats de Castelló i la Diputació de Castelló a través del qual l'Ajuntament de Benicarló garanteix el suport jurídic a la ciutadania a l'hora de fer front a un desnonament. El conveni, que també han firmat altres municipis de la província, permet disposar de l'assessorament jurídic adequat en cas de no poder fer front al pagament d'una hipoteca i no disposar de recursos necessaris per a contractar un advocat propi. A més, el servei fa de mediador entre les persones deutores i les seues respectives entitats creditores.

    A Benicarló, el servei s'ofereix des de l'any 2013. Actualment, es presta tots els dimarts a les instal·lacions de la Cambra Agrària. Les persones interessades a utilitzar el servei d'assessorament, que és completament gratuït, poden demanar cita telefonant al 964 470 597.

    Pujar