27 d’octubre de 2020 27/10/20

Benicarló presenta la programació de Forma’t! per al segon semestre de l’any

Benicarló presenta la programació de Forma’t! per al segon semestre de l’any - (foto 1)
  • El programa està format per 13 cursos i tallers gratuïts de temàtiques diverses. L’oferta formativa inclou temes com el màrqueting, l’hostaleria o el comerç digital, entre d’altres

MÉS FOTOS
Benicarló presenta la programació de Forma’t! per al segon semestre de l’any - (foto 2)
Benicarló presenta la programació de Forma’t! per al segon semestre de l’any - (foto 3)
Benicarló presenta la programació de Forma’t! per al segon semestre de l’any - (foto 4)

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat l’oferta formativa per al segon semestre de l’any. Una oferta que s’emmarca dins del programa Forma’t!, que en els 3 anys d’existència ha organitzat més de 60 cursos i ha format més de 800 alumnes.

La iniciativa parteix de les regidories de Comerç, Turisme i Promoció Econòmica amb l’objectiu d’aglutinar tota l’oferta formativa de l’Ajuntament. Inclou cursos i tallers, tots gratuïts, adreçats a persones en situació d’atur, però també a empresaris i a treballadors i treballadores en actiu del sector comercial i turístic.

En concret, la programació està formada per cursos de temàtiques diverses, com el màrqueting, l’hostaleria, el comerç digital o les xarxes socials, entre d’altres. Tot i que són gratuïts, els cursos tenen places limitades que s’assignen per ordre d’inscripció. Consulteu aquí el detall de tota l’oferta formativa.

Els cursos estan organitzats per l’Ajuntament de Benicarló, la Cambra de Comerç, la Diputació de Castelló, el Centre de Turisme i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, amb fons de la Unió Europea.

Pujar