8 de juliol de 2020 8/7/20

Benicarló presenta el 3er cicle de conferències sobre medi ambient

Benicarló presenta el 3er cicle de conferències sobre medi ambient - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló presenta el 3er cicle de conferències sobre medi ambient - (foto 2)
  Benicarló presenta el 3er cicle de conferències sobre medi ambient - (foto 3)
  Benicarló presenta el 3er cicle de conferències sobre medi ambient - (foto 4)

  El regidor de Medi Ambient, Ximo Bueno, i el representant d' APNAL-Ecologistes en Acció, Quique Luque, han presentat el 3er cicle de conferències sobre medi ambient, que enguany estaran centrades en l'ecofeminisme, el canvi climàtic i l'origen de l'univers.

  Bueno ha explicat que «organitzem de nou aquest cicle de conferències mediambientals per tal de ser una plataforma de reflexió sobre la problemàtica mediambiental i canvi climàtic». «Aquestes conferències no són una qüestió ideològicament inculcadora, sinó més bé per a fer reflexionar i prendre consciència de l'estat del planeta», ha remarcat el regidor.

  El cicle començarà divendres 18 de maig a l'Edifici Gòtic amb «Propuestas ecofeministas para un mundo sostenible», a càrrec de Yayo Herrero, un «referent europeu en temes de feminisme, educació i justícia, una persona multidisciplinar», com l'ha definit Luque. La segona de les conferències, programada per al dimecres 30 de maig al saló d'actes de la Fundació Caixa Benicarló, es titula «Crisi energètica, crisi ecològica i crisi ambiental: les veritables crisis del nostre temps», a càrrec d'Antonio Turiel, un científic i divulgador del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) referent en temes de crisis energètica i canvi climàtic «una primera espasa de la divulgació científica», ha remarcat Luque.

  Per últim, la tercera conferència que s'ha programat a Benicarló és «Del no-res a la vida: l'origen de l'univers humà i dels éssers vius», impartida per Conxi Rodríguez-Prieto i que es durà a terme dissabte 9 de juny a l'Edifici Gòtic. Com ha destacat Luque, «Rodríguez-Prieto és doctora en biologia marina, divulgadora científica i una autèntica apassionada de l'origen de l'univers».

  Totes les conferències estan programades per a les 20.00 hores.

  Pujar