7 d’agost de 2020 7/8/20

Benicarló organitza visites guiades als monuments fallers

Benicarló organitza visites guiades als monuments fallers - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló organitza visites guiades als monuments fallers - (foto 2)

  Estes Falles, Benicarló proposa als visitants la possibilitat de visitar els monuments fallers acompanyats de guies turístics. Les visites estan previstes del 15 al 19 de març en horari de matí i tarde i les entrades es podran aconseguir via Internet.

  La Regidoria de Turisme, en col·laboració amb la Junta Local Fallera i les agències de viatges Ecuador i Viajes Halcón, ha coordinat una nova iniciativa per a promocionar les Falles de Benicarló i incidir en l'anomenat turisme d'experiència. Es tracta de programar visites guiades enfocades als monuments fallers que serviran per a conéixer des de dins tot el que implica la construcció d'una falla. Les visites, que aniran a càrrec de guies turístics professionals, es podran fer del 15 al 19 de març en horari de matí o de tarde.

  La regidora de Turisme, Rosana Marzá, ha reconegut que «l'experiència de l'any passat, quan vam fer una primera prova experimental, va donar molt bons resultats i, per tant, enguany hem decidit ampliar els dies i l'oferta, perquè estem segurs que tindran un gran èxit». Marzá ha explicat que les visites inclouran la possibilitat de dinar en algun dels casals fallers i ha anunciat que les visites podran reservar-se directament per Internet, a través del portal www.evadirte.com. «Aquesta era una de les prioritats per tal de promoure i facilitar l'accés a les visites guiades», ha dit la regidora.

  Per la seua banda, en representació de la Junta Local Fallera, Ernesto Martín ha agraït la predisposició de l'Ajuntament a l'hora de promocionar les Falles i ha destacat que «aquest tipus d'iniciatives contribueixen a exportar les Falles de Benicarló i a promoure el seu caràcter obert».

  Les representants de Viajes Ecuador, Vanessa Florido, i Viajes Halcón, Olga Sospedra, han recordat que s'han previst una sèrie de visites guiades especials per al dia de la Cremà (19 de març) que inclouran la preparació del material pirotècnic i la cremà d'una falla infantil. Els grups, segons han anunciat, seran per a 30 persones, tot i que també hi haurà la possibilitat d'ampliar o reduir el nombre en funció de les necessitats de cada grup.

  Pujar