elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló intensifica la desinfecció de la residència de majors després de dos nous contagis per covid

Benicarló tanca els parcs
Benicarló tanca els parcs
  • Segueixen en augment els contagis en aquest municipi castellonenc amb 116 casos actius

MÉS FOTOS
Intensifiquen els treballs en la residència de Benicarló per nous contagis

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha confirmat un nou brot de covid a Benicarló. Es tracta d'un focus d'origen social que llança 12 nous positius per coronavirus en aquesta ciutat del nord de la província de Castelló.

Benicarló té actualment 116 casos actius per coronavirus, una dada que ha anat en augment en els últims dies. Segons Sanitat, en les últimes dues setmanes els positius per covid han crescut en 20 persones més.

Davant l'augment de casos, l'Ajuntament de Benicarló ha decidit tancar fins al 29 de novembre els parcs infantils enfront de la impossibilitat de complir les mesures d'aforament del 50%, la distància de seguretat de 1,5 metres i respectar les mesures de seguretat i higiene, així com mantenir la neteja almenys diàriament.

En els últims dies el consistori ha intensificat els treballs de desinfecció de la residència de majors El Collet, després de detectar-se dos nous positius en el centre: un usuari i un treballador. Segons informa l'Ajuntament de Benicarló, en la residència hi ha 8 usuaris positius per coronavirus i 4 treballadors afectats per covid.

I s'han ajornat les jornades previstes en la campanya esportiva d'hivern i en l'esport escolar.

Pujar