31 d’octubre de 2020 31/10/20

Benicarló formarà part de la nova ruta cicloturista Eurovelo que estarà operativa el 2020

Benicarló formarà part de la nova ruta cicloturista Eurovelo que estarà operativa el 2020 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló formarà part de la nova ruta cicloturista Eurovelo que estarà operativa el 2020 - (foto 2)
  Benicarló formarà part de la nova ruta cicloturista Eurovelo que estarà operativa el 2020 - (foto 3)

  La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha presentat avui a València l'itinerari de la ruta cicloturista de l'Eurovelo al seu pas per la Comunitat. Més de 500 quilòmetres de ruta de punta a punta del territori que travessaran 78 municipis i suposarà una inversió de 4,7 milions d'euros en la primera fase.

  La ruta, que estarà operativa a finals de 2020, servirà per a mostrar tota la diversitat paisatgística de la Comunitat Valenciana i per a promoure un tipus de turisme més sostenible. A més, incrementarà l'oferta del cicloturisme, un producte cada vegada més demandat.

  L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, que ha assistit a la presentació, ha explicat que «aquest serà un dels projectes més importants de vertebració del territori i comportarà un impacte turístic directe en tots els pobles per on passa».

  L'itinerari de l'Eurovelo a la Comunitat Valenciana tindrà 10 etapes i travessarà 4 parcs naturals. Està previst que done servei a 2,4 milions d'habitants.

  Pujar