elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló contracta memòries valorades per a tres centres educatius per valor de 18.904 euros

Benicarló contracta memòries valorades per a tres centres educatius per valor de 18.904 euros
  MÉS FOTOS
  Benicarló contracta memòries valorades per a tres centres educatius per valor de 18.904 euros - (foto 2)

  Les memòries valoraran els treballs que s’han de dur a terme a l’IES Joan Coromines, l’IES Ramón Cid i al nou centre d’educació infantil i primària. Aquests avantprojectes són necessaris per a sol·licitar la delegació de competències a la Conselleria d’Educació i posteriorment poder licitar els projectes i les obres.

  L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha informat que l’Ajuntament de Benicarló ha contractat la realització de tres memòries valorades per a la millora de dos centres educatius (IES Joan Coromines i IES Ramón Cid) i per a la construcció del nou centre d’educació infantil i primària, el número 5. Aquests avantprojectes determinaran el cost dels treballs que s’han de dur a terme en cadascun dels tres centres.

  «És el primer pas necessari —ha subratllat l’alcaldessa— per a poder dur a terme les obres i un tràmit imprescindible per a què puguem sol·licitar la delegació de competències a la Conselleria d’Educació i posteriorment poder licitar els projectes i les obres».

  Pel que fa a l’IES Joan Coromines, l’Ajuntament ha contractat la realització de la memòria valorada a l’empresa Xúquer Arqing per valor de 5.386 euros.

  Respecte a aquest centre, el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, es va desplaçar a Benicarló aquest dimarts per a visitar els treballs de ha dut a terme la Conselleria d’Educació, eliminant un espai clausurat des de feia 25 anys i millorant l’accessibilitat.

  D’altra banda, també s’ha encarregat la memòria valorada de l’IES Ramón Cid a San Juan Arquitectura per valor de 6.998 euros, i la memòria valorada del nou centre d’educació infantil i primària, el número 5, que s’ubicarà a la UA7 (entre carrer de Vinaròs i Puig de la Nau), per valor de 6.520 euros. L’avantprojecte s’ha encarregat a Lourdes Garcia Sogo y Asociados Arquitectura Urbanismo e Infraestructuras. 

  Pujar