7 d’agost de 2020 7/8/20

Benicarló calfa els motors per als 45 anys de les Falles

Benicarló calfa els motors per als 45 anys de les Falles - (foto 1)
  • Amb motiu d'aquest aniversari, la ciutat acollirà al mes d'octubre un acte d'homenatge a les falleres majors de la Comunitat Valenciana i s'ha programat un piromusical per al 17 de març

  • Aquest divendres s'inaugura l'Exposició del Ninot Indultat, per tal d'aprofitar l'afluència de visitants durant la Festa de la Carxofa

Amb l'objectiu de donar a conéixer les Falles de Benicarló als visitants que vénen a la ciutat per a la Festa de la Carxofa, aquest divendres a les 19.30 hores s'inaugurarà l'exposició del ninot indultat. Com a novetat, la mostra estarà ubicada a la capella del Mucbe que, com ha afirmat el regidor de Falles, Ilde Añó, «es tracta d'un escenari que permet veure de prop els ninots i que a més dóna molta vistositat a la capella».

A més, per tal de commemorar el 45é l'aniversari de les Falles, el regidor de Falles ha desvetllat que «Benicarló comptarà amb el suport econòmic de la Diputació de Castelló, gràcies al qual hem pogut programar un piromusical». L'espectacle sonor tindrà lloc dissabte 17 de març. Una altra de les novetats més rellevants és que Benicarló acollirà, primers del mes d'octubre, l'homenatge a les falleres majors de totes les juntes locals falleres de la Comunitat Valenciana i a les falleres majors de València, un acte que és, principalment, un intercanvi de fotos.

Per la seua part, el president de la Junta Local Fallera, Fede Guimerá, ha detallat els actes més destacats del calendari faller: inauguració de l'Exposició del Ninot Indultat (26 de gener), presentació del llibret de Falles (23 de febrer), la Crida (3 de març), Cavalcada del Ninot (10 de març), lliurament dels premis del ninot indultat (11 de març), entrega de premis als monuments fallers (14 de març), l'ofrena (18 de març) i la cremà (19 de març).

Pujar