elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Cau una banda que va cometre almenys 19 robatoris en diverses localitats de la Comunitat Valenciana

Cau una banda que va cometre almenys 19 robatoris en diverses localitats de la Comunitat Valenciana
Cau una banda que va cometre almenys 19 robatoris en diverses localitats de la Comunitat Valenciana
  • Estaven perfectament coordinats: Mentre un d'ells robava, la resta realitzava labors de vigilància

La Guàrdia Civil de València desarticula un grup criminal que es dedicava a cometre robatoris en diferents localitats de la Comunitat València, aprehenent material per valor de 35 000 euros.

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l'Operació ‘STATII’, ha desarticulat un grup criminal amb la detenció dels seus integrants, entre ells el cap de l'organització i la seva dona, que actuava per diferents localitats de la Comunitat Valenciana: Canet d'en Berenguer, Sagunt, El Puig, Betxi, L’Alcudia, Benifaio, Carlet, Benetusser i Massalaves.

Les recerques van donar principi després de la recepció de diverses denúncies per robatoris amb escalament en habitatges i en establiments públics, els quals es realitzaven durant el dia i amb els habitants i treballadors, respectivament, en el seu interior.

La majoria dels vehicles utilitzats per a la comissió d'aquests delictes eren vehicles ranxeres de gran cilindrada, així com vehicles amb el volant a la dreta, procedents d'Anglaterra.

Després de la recepció de diverses denúncies amb el mateix modus operandi, això és, robatoris en habitatges i establiments públics durant el dia, es procedeix a donar inici a les recerques per part de la Guàrdia Civil, que conclouen amb la localització i identificació de tots els autors i els seus vehicles.

El grup criminal actuava amb una perfecta coordinació, ja que mentre un d'ells cometia el fet delictiu, la resta realitzava missions de vigilància i contravigilancia.

Després d'un seguiment realitzat a alguns dels integrants d'aquesta organització, finalment es va realitzar la detenció dels mateix durant la comissió in fraganti d'un robatori en la localitat de Massamagrell, sent detinguts tots els integrants.

S'ha procedit a la detenció de 7 persones: 6 homes i 1 dona, d'edats compreses entre 18 i 30 anys i de nacionalitat romanesa, als quals se'ls imputen els següents delictes: pertenenecia a grup criminal, robatori amb força, furt i contra la seguretat col·lectiva, ja que compartien imatges en les seves xarxes socials realitzant conduccions temeràries a velocitats superiors a 225 km/hora, virolles i derrapatges.

Les diligències han estat lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Sagunt.

MÉS FOTOS
VÍDEO | Cau una banda que va cometre almenys 19 robatoris en diverses localitats de la Comunitat Valenciana - (foto 2)
VÍDEO | Cau una banda que va cometre almenys 19 robatoris en diverses localitats de la Comunitat Valenciana - (foto 3)
VÍDEO | Cau una banda que va cometre almenys 19 robatoris en diverses localitats de la Comunitat Valenciana - (foto 4)
VÍDEO | Cau una banda que va cometre almenys 19 robatoris en diverses localitats de la Comunitat Valenciana - (foto 5)
VÍDEO | Cau una banda que va cometre almenys 19 robatoris en diverses localitats de la Comunitat Valenciana - (foto 6)
VÍDEO | Cau una banda que va cometre almenys 19 robatoris en diverses localitats de la Comunitat Valenciana - (foto 7)
Pujar