elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Avís groc per pluges aquest dimarts en la Comunitat Valenciana

Avís groc per pluges aquest dimarts en la Comunitat Valenciana
  • S'esperen ruixats a partir de la vesprada i les temperatures es desplomaran

La ratxa de bon temps que estava vivint la Comunitat Valenciana acabarà aquest dimarts 24 de maig, amb el retorn de les pluges i ruixats en gran part del territori. De fet, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha establit un avís groc per precipitacions que poden sumar més de 20mm en només una hora.

Aemet preveu l'arribada de les tempestes a partir de la vesprada, amb tempestes ocasionals, menys probables en el sud d'Alacant, però que podran ser localment forts en el sud de València, nord d'Alacant i a l'interior de Castelló.

Així, el dia començarà amb intervals de nuvolositat alta al matí, però el cel començarà a tendir a nuvolós durant la segona meitat del dia, quan arribaran les pluges.

Quant a les temperatures, estiuenques durant els últims dies, es desplomaran diversos graus, tornant als valors normals de final de maig. Descendiran notablement les màximes, que s'allunyaran dels 30 graus marcats els últims dies. Així, l'endemà es marcaran els 12 graus de mínima a la ciutat de Castelló i els 14 graus a València.

Pujar