25 de novembre de 2020 25/11/20

Arriba la tardor: Pluges, vent i fred aquest dimecres

Arriba la tardor: Pluges, vent i fred aquest dimecres - (foto 1)
  • Enfonsament de temperatures en les pròximes hores i alerta per fortes ratxes de vent a Castelló

Hem gaudit d'uns dies festius, en general, acompanyats pel bon temps, absència de pluges, vesprades fresques i migdies càlids. Però la tendència canvia en els pròxims dies i ja les hores esdevenidores ens recordaran més a la tardor que al viscut fins hui.

De fet, la pluja podria fer acte de presència en les pròximes hores, tal com preveu l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que anuncia pluges a partir d'aquest dimecres 14 d'octubre a València així com en la resta de la província. Només l'interior es deslliurarà de les pluges. Aquestes, no obstant això, seran disperses i ocasionals pel que no ens afectaran en gran manera.

També les temperatures ens recordaran que ens acostem més a novembre, així que els termòmetres baixaran, especialment les màximes. De fet, en moltes localitats no s'arribarà als 20 graus després d'haver fregat en la jornada d'aquest dimarts els 30 °C.

El vent també serà protagonista a Castelló fins al punt que s'ha decretat l'alerta groga per fortes ratxes. En aquesta província bufarà del nord-oest fluix a moderat amb ratxes molt fortes en el nord; en el litoral sud i central, vent del nord-est moderat tendint a sud fluix; en la resta, variable fluix.

Pujar