elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arrenca la setmana amb les temperatures en ascens a la Comunitat Valenciana

Arrenca la setmana amb les temperatures en ascens a la Comunitat Valenciana
  • Es preveuen xàfecs febles durant la setmana a Alacant i Castelló

Aquest dilluns, comença la setmana amb intervals ennuvolats durant tota la jornada, sense descartar algun ruixat feble i aïllat al nord d'Alacant a la tarda. Al s¡caso de València hi haurà núvols baixos i boires matinals a l'interior de València.

Les temperatures mínimes aniran en descens i les màximes en ascens. A Alacant i València les màximes seran de 25ºC mentre que les de Castelló seran de 24ºC.

El vent serà variable fluix, tendint a components est i sud a la tarda.

Demà dimarts continuaran els intervals ennuvolats durant la jornada, sense descartar algun ruixat feble i aïllat al litoral alacantí al matí.

Les temperatures mínimes en lleuger ascens i les màximes seguiran sense canvis significatius. Alacant i València arribaran als 26ºC i Castelló als 24ºC.

El vent bufarà de l'oest al matí, tendint a sud-est fluix amb intervals de moderat al litoral de València i Castelló.

Per al dimecres tindrem intervals de núvols baixos i boires a primeres hores, sense descartar bancs de boira; el cel tendirà en general a poc ennuvolat i intervals de núvols alts.

Les temperatures mínimes aniran en lleuger descens a la meitat sud i sense canvis en la nord; les màximes en lleuger ascens o sense canvis. A Alacant i València els termòmetres arribaran als 25ºC ia Castelló fins als 24ºC.

Al litoral, el vent serà fluix de sud amb augments d'intensitat ocasionals ia la resta vent variable fluix.

Per al dijous gaudirem d'un cel poc ennuvolat o clar al matí, amb intervals de núvols alts a la tarda i tendència a cel ennuvolat a Castelló, on poden donar-se xàfecs febles.

Les temperatures aniran en ascens a Alacant i València, o sense canvis significatius a Castelló. En les dues primeres s'arribarà als 31ºC i 27ºC respectivament, mentre que en l'última s'arribarà als 26ºC.

El vent serà fluix amb predomini de la component oest, i amb intervals de nord-oest moderat a l'interior de Castelló a la tarda.

Arribarem a divendres amb una lleu baixada de les temperatures màximes respecte a el dia anterior. València arribarà als 23ºC mentre que Alacant i Castelló marcaran 25ºC.

Pujar