4 de desembre de 2020 4/12/20

Aquest és el temps que ens espera per al cap de setmana

Aquest és el temps que ens espera per al cap de setmana - (foto 1)

  El cap de setmana previ a la gran setmana fallera portarà un temps quasi primaveral en tota la Comunitat, encara que deixarà entreveure algun núvol en diferents moments però sense probabilitat de precipitacions. Les temperatures superaran els 20 graus de màxima i les mínimes es mantindran amb pocs canvis.

  Segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), aquest divendres el cel presentarà un aspecte “poc nuvolós” que anirà augmentant a nuvolós durant les hores centrals del dia sobretot en zones de l'interior. A més, no es descarten gelades de caràcter feble a l'interior nord de la Comunitat i bufarà un vent variable fluix. 

  Una situació molt similar serà la que predominarà durant el dissabte i el diumenge, ja que s'esperen cels nuvolosos que evolucionaran a buidats i un ascens de les temperatures generalitzat. El diumenge a l'interior nord de Castelló es preveuen ratxes de vent forts en les últimes hores del dia.

  Respecte a les temperatures els termòmetres marcaren de mitjana els següents valors: a València màximes de 21 i mínimes de 2 ; a Castelló 19 graus de màxima i 1 de mínima; i a Alacant valors màxims de 21 graus i 5 de mínima.

  Pujar