Castellano

• Dura derrota dels groguets que mostren la seua pitjor cara esta temporada

MÉS FOTOS
Un apàtic Vila-real no pot amb la Reial Societat i s'allunya dels llocs europeus - (foto 2)

Unai Emery va refrescar a l'equip realitzant fins a nou canvis respecte a l'onze titular que va formar davant l'Àustria Wien en la UEFA Conference League. Tan sols van repetir Coquelin i Danjuma.

El Submarí va començar el partit sòlid en defensa, avortant una vegada després d'una altra les escomeses constants del conjunt donostiarra. Així, no se succeïen les clares ocasions de gol. Fins al minut 32. Va ser llavors quan Mikel Merino va filtrar una passada per alt per a Brais Méndez i aquest va obrir el marcador davant l'eixida de Rulli (1-0).

Al Villarreal li costava crear perill davant la porteria de Remiro. Per això, Unai Emery va realitzar dos canvis en el descans. Jackson i Morales van entrar al terreny de joc per a donar-li frescor als grocs.

Precisament Morales va tindre l'empat en la seua bota dreta. Corria el minut 54 quan el ‘22’ groc va disparar massa creuat davant la porteria de la Real Sociedad.

Va contestar la Real Sociedad amb Sorloth com a estilet. Rulli va evitar que els locals ampliaren el seu avantatge en el marcador.

L'equip de Emery va atacar fins al final, però sense premi. Va tindre l'empat ja en el descompte. Morales va rebre una passada interior de Chukwueze i el seu posterior xut es va topar amb una gran intervenció de Remiro.

El pròxim partit del Villarreal serà fora de casa contra l'Àustria Wien en la quarta jornada de la fase de grups de la UEFA Conference League (dijous, 18.45 hores).

Fitxa tècnica:

Real Sociedad: Remiro; Sola, Aritz (Le Normand, m. 80), Pacheco, Aihen; Brais Méndez (Turrientes, m. 80), Zubimendi, Mikel Merino, Silva (Cho, m. 73); Kubo (Navarro, m. 87) i Sorloth (Carlos Fernández, m. 73).

VillarrealCF: Rulli; Kiko Femenía (Mandi, m. 80), Albiol, Pau, A. Pedraza; Yeremy (Jackson, m. 46), Capoue (Chukwueze, m. 80), Parejo, Coquelin (Baena, m. 63); Lo Celso i Danjuma (Morales, m. 46).

Gol: 1-0. Min. 32: Brais Méndez.

Àrbitre: Soto Grado (C. De La Rioja). Groga als locals Silva, Brais Méndez, Aritz, Sola i Carlos Fernández; així com a Lo Celso, Albiol i Pau per part del Villarreal.

Incidències: partit corresponent a la huitena jornada de LaLiga disputat en el Reale Arena de Sant Sebastià davant la presència de 32.689 espectadors. Es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de l'aficionat de la Real Sociedad, Txomin Landa.