elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Animals gegants fets per artistes fallers es fan virals a Marbella

Animals gegants fets per artistes fallers es fan virals a Marbella
  • Valua Arts & Crafts, la startup propietària de Regala un ninot, ha realitzat les creativitats

MÉS FOTOS
Animals gegants fets per artistes fallers es fan virals a Marbella - (foto 2)
Animals gegants fets per artistes fallers es fan virals a Marbella - (foto 3)

Unes mans de micos de grans dimensions i diversos rinoceronts han envaït la platja de Port Banús de Marbella. Es tracta de diverses escultures realitzades amb l'artesania i la creativitat dels artistes fallers per Valua Arts & Crafts, la startup propietària de Regala un ninot, per a la decoració del nou restaurant Salvatge de Marbella.

En concret, es tracta d'una mà que esprem una taronja i que en realitat és una dutxa. A aquesta escultura gegant se li uneixen dues mans que subjecten la teulada d'un quiosc. Però els micos no són els únics protagonistes d'aquest jardí amb vista a la mar, els visitants de port Banús no deixen de sorprendre's pels dos sofàs rinoceronts convertits en photocall que omplin les xarxes socials amb aquestes creacions artístiques, que serveixen de decoració del nou beach club de Grup Salvatge en la costa de Marbella. Immers en la zona més salvatge, un gran rinoceront capta totes les mirades en la cabina del dj.

Aquestes escultures de gran format són en realitat obres artístiques creades pels propis artistes fallers amb les mateixes tècniques que les falles de València. En concret, amb aquesta mena de projectes, Valua ha adaptat les tècniques dels tallers fallers per a crear art permanent que decora i ambienta locals, conjuminant gastronomia, creativitat, espectacle i art. Els animals de Port Banús són escultures que criden l'atenció i s'han viralitzat ràpidament pel seu atractiu visual.

Versatilitat i professionalitat en tematització

Valua Arts & Crafts és una empresa de tematització, decoració d'espais i creació de figures artístiques per a clients que busquen diferenciar i visibilitzar els seus espais i esdeveniments de manera creativa.

L'empresa, els membres de la qual sumen més de 40 anys d'experiència en el sector del disseny de projectes i tematització, va sorgir com una alternativa per a oferir les capacitats creatives dels artistes fallers a empreses que busquen un reclam visual potent i creatiu. En l'actualitat Valua a més de dissenyar, s'encarrega d'assessorar i acompanyar durant tot el projecte de tematització i ambientació de locals.

Signatures com Chanel, The Hoff Brand, Wonders Shoes, Dorna i esdeveniments de talla internacional com el saló eròtic de Barcelona ja han comptat amb Valua per a campanyes de publicitat, esdeveniments corporatius i decoració d'espais per la seua professionalitat i capacitat de resposta a grans reptes creatius. La startup ha traspassant les fronteres nacionals per a arribar fins a Alemanya, Itàlia, Holanda i Polònia a Europa a més de l'Argentina, Colòmbia i els Estats Units.

Pujar