elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les parades d’alimentació han tornat hui al tradicional mercat ambulant d´Alzira baix estrictes mesures de control sanitari

Les parades d’alimentació han tornat hui al tradicional mercat ambulant d´Alzira baix estrictes mesures de control sanitari
  MÉS FOTOS
  Les parades d’alimentació han tornat hui al tradicional mercat ambulant d´Alzira baix estrictes mesures de control sanitari - (foto 2)
  Les parades d’alimentació han tornat hui al tradicional mercat ambulant d´Alzira baix estrictes mesures de control sanitari - (foto 3)
  Les parades d’alimentació han tornat hui al tradicional mercat ambulant d´Alzira baix estrictes mesures de control sanitari - (foto 4)

  El tradicional mercat ambulant de dimecres a tornat en part a la ciutat d'Alzira. Ho ha fet amb les parades d'alimentació, i seguint en tot moment les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat.

  Des de la Regidoria de Serveis Urbans s'ha realitzat un protocol per tal de comprar en les parades, que passa per normes d'higiene i de circulació de persones per l'espai del carrer Santo Domingo de Guzmán, amb entrada pel carrer Riola i eixida pel carrer Tavernes.

  Fernando Pascual, responsable de l'àrea de Serveis Urbans, ha estat al mercat ambulant i agraix el comportament exemplar a l'hora de seguir les estrictes normes que pas a pas ens condueixen cap a la nova normalitat. "La meta està cada vegada més a prop", ha dit el regidor.

  Pujar