elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'okupació esguita amb força a Alzira

L'okupació esguita amb força a Alzira
  • En les últimes dues setmanes la Policia Local ha impedit tres okupacions en diferents habitatges de la localitat

Gran desplegament policial en la localitat valenciana d'Alzira per a posar fre a l'okupació il·legal. La Policia Local ha impedit que en les últimes dues setmanes es produïren fins a tres okupacions en diferents immobles. Unes actuacions en les quals la col·laboració ciutadana ha sigut clau i dues persones – un home i una dona – han sigut detinguts.

“Estem satisfets amb el treball de la Policia, que ha actuat amb rapidesa per a evitar aquest delicte. Volem agrair de nou la col·laboració i implicació dels veïns, que és essencial en aquests casos” ha apuntat la regidora de seguretat, Sara Garés.

La primera de les intervencions va tindre lloc divendres passat 11 de setembre al carrer Olivera. Un veí va escoltar sorolls en una de les cases del seu edifici i va alertar als agents, els qui es van traslladar immediatament al lloc dels fets. A la seua arribada, van comprovar que tant la porta del carrer com de la pròpia casa estava forçades.

Una vegada dins de l'habitatge, van sorprendre un home i una dona al costat d'una caixa d'eines amb les quals – suposadament- haurien forçat l'entrada. Tots dos van ser detinguts després de verificar que no eren els propietaris de la casa ni tenien consentiment per a estar en ella.

D'altra banda, aqueixa mateixa setmana Alzira va patir un segon va intentar d'okupació. Va ocórrer al carrer Peris on es va precintar un habitatge després de l'avís dels veïns, els qui poc després van tornar a donar avís que s'havia trencat el precinte posant de nou en alerta als agents.

A la seua arribada, van localitzar a l'interior de l'immoble a tres homes encaputxats que finalment no van poder ser detinguts.

Finalment, dijous passat es va rebre un nou avís d'intent d'okupació que es va saldar sense detinguts. Va ocórrer al carrer *Trafalgar, també a conseqüència d'una trucada telefònica que alertava d'un possible robatori. En el moment en el qual va acudir la policia es van trobar l'accés al balcó trencat i canviat el barret fort de la porta.

Pujar