elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una inversió de 15.000.000 euros que acabarà amb la inundabilitat al barri de les Basses

  • La delegada del Govern, Pilar Bernabé, i la candidata del PSOE a l’alcaldia. Gemma Alós, s’han reunit amb els veïns de la zona per explicar les obres

La portaveu socialista i candidata a l’alcaldia d’Alzira, Gemma Alós, ha rebut a la delegada del Govern, Pilar Bernabé, per a reunir-se amb els veïns i veïnes dels barris Les Bases, Sants Patrons i Sant Judes i escoltar les seues inquietuds i la seua preocupació pels problemes d’inundabilitat de la zona.

La delegada del Govern d’Espanya els ha explicat als veïns i veïnes les dues actuacions integrals amb una inversió de 15.000.000 i que posarà fi a la reivindicació d’esta zona de la ciutat. També han participat els tècnics de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

Estes millores es divideixen en dues actuacions, la primera es centra principalment en el barranc de la Casella, principalment a la zona del pont de Xàtiva. La segona intervenció millorarà la confluència dels barrancs de la Casella i Barxeta.

La candidata a l’alcaldia i portaveu socialista, Gemma Alós, ha manifestat que: “El PSOE d’Alzira compleix la seua paraula amb els veïns i veïnes i per això ens ha visitat la delegada del Govern, Pilar Bernabé, per a explicar de primera mà com es posarà fi als problemes d’inundabilitat del barri” La secretària general ha afegit: “Hem d’agrair als nostres companys socialistes, tant al Govern d’Espanya com a la Generalitat el seu compromís amb la nostra ciutat amb la inversió de 15.000.000 d’euros que aniran destinats íntegrament a millorar la vida dels alzirenys i alzirenyes, especialment als del barri de les Basses. Els socialistes complim la paraula i donem resposta a les reivindicacions de la ciutadania”.

Pujar