elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Adrián, el joven d'Alzira atrapat en Cancún ix del coma: La familia ja ha gastat 100.000 euros i espera tornar a casa prompte

Adrián, el joven d'Alzira atrapat en Cancún ix del coma: La familia ja ha gastat 100.000 euros i espera tornar a casa prompte
  • Es solidaritzen amb la seua situació organitzant un festival per recaptar fons per a la família

MÉS FOTOS
Adrián, el joven d'Alzira atrapat en Cancún ix del coma: La familia ja ha gastat 100.000 euros i espera tornar a casa prompte - (foto 2)
Adrián, el joven d'Alzira atrapat en Cancún ix del coma: La familia ja ha gastat 100.000 euros i espera tornar a casa prompte - (foto 3)
Adrián, el joven d'Alzira atrapat en Cancún ix del coma: La familia ja ha gastat 100.000 euros i espera tornar a casa prompte - (foto 4)
Adrián, el joven d'Alzira atrapat en Cancún ix del coma: La familia ja ha gastat 100.000 euros i espera tornar a casa prompte - (foto 5)

Adrián ha despertat del coma i evoluciona, a poc a poc, favorablement. A hores d’ara, segons ha informat la portaveu familiar Marta Parada este matí en l’emissora municipal Alzira Ràdio, ja no està intubat tot i que es manté amb una dosi alta d'oxigen que aniran abaixant a poc a poc a mesura que ell reaccione. Hui precisament, la dona, Sofía Parada, té previst reunir-se amb el Consolat Honorari per a preparar la possible tornada a casa, quan els metges ho indiquen.

A hores d’ara, la família porta gastats 70.000 euros més els 30.000 euros de l’assegurança i a més l’hostalatge de la dona, el pare i el sogre, ja que el fill ha tornat a Alzira. Per tant, la família manté obert el compte solidari.

𝐄𝐒𝟔𝟏 𝟎𝟎𝟖𝟏 𝟎𝟐𝟒𝟗𝟐𝟗𝟎𝟎𝟎𝟐𝟏𝟒𝟗𝟖𝟐𝟑

Les iniciatives solidàries continuen succeint-se a Alzira. Per als pròxims dies, són distintes les opcions per a col·laborar. La primera de les cites serà divendres a la vesprada amb una sessió de meditació a càrrec d’Alzira Medita amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira a través de la qual es farà un donatiu de 5 euros per persona participant. Serà este divendres de 18 a 19:30 hores a la Casa de la Cultura. Divendres a la nit, la Regidoria de Festes i la falla Sant Roc, d’on és faller Adrián Fernández, han organitzat un festival benèfic. Amb el donatiu/entrada de 5€, participes en la 𝗿𝗶𝗳𝗮 de diversos lots d’obsequis de La Fúmiga, Estanc de Benimuslem i Moretó Alzira. Tota la recaptació del concert l’ingressarà íntegrament la Junta Local Fallera d'Alzira

El concert comptarà amb la participació d’una xaranga i diversos DJ de manera solidària com DJ Andrw Musica, DJ Julio Fly, Pau Pardo Celaya, La Jarranga Xaranga i Zona Renacer. A més es disposa de la col·laboració de diverses empreses alzirenyes que van sumant-se. I també de la Coordinadora de Festes de Barris i Partides d'Alzira. El festival benèfic tindrà lloc divendres 17 de maig a les 23 hores al recinte firal.

Dissabte, hi haurà un concert solidari. Actuarà el multiinstrumentista Abraham Cupeiro junt amb la Societat Musical d'Alzira. L’agrupació musical, amb col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira, ha decidit que el concert del dissabte 18 de maig a les 19:30 hores al Gran Teatre d’Alzira siga a benefici de l’alzireny Adrián Fernández i ha establit una entrada única de 5 euros. Les entrades es podran adquirir en la taquilla del Gran Teatre (el dijous 16 de maig de 19:30 a 21 h, i el mateix dia del concert a partir de les 18:30 h).Tota la recaptació del concert (i els donatius que hi puguen haver) l’ingressarà íntegrament la Federació de Comparses de Moros i Cristians La Vila d’Alzira, en el compte bancari de la família d’Adrián, per a sufragar les despeses hospitalàries ocasionades per la situació d’este.

En l’àmbit esportiu, des de la falla Sant Roc amb la col·laboració del club d’atletisme La Rabosa, l’Ajuntament d’Alzira i diverses empreses s’han organitzat una caminada solidària el pròxim divendres 24 de maig que eixirà a les 20 hores des de la plaça Major de la ciutat. Els dorsals a un preu de 5 euros ja s’han posat a la venda en diversos establiments comercials de la ciutat.

A més a més cal destacar que entitats com la Federació de Moros i Cristians de la Vila d’Alzira va recaptar 5.100 euros el cap de setmana passat en una rifa solidària mentre que l’AFA i el CEIP Ausiàs March, on estudia el fill d’Adrián, recaptaven dilluns en un mercadet solidari 1610 euros. Estes són algunes de les iniciatives entre les diverses que s’han establit tant per entitats com per particulars. En l’àmbit privat, diverses empreses oferixen serveis amb preu únic a benefici d’Adrián, des de cursos d’ensinistrament d’animals, parcs infantils, etc.

 

Pujar