21 de setembre de 2020 21/9/20

Obert el termini d'inscripció als cursos de castellà online per a ciutadans estrangers

Obert el termini d'inscripció als cursos de castellà online per a ciutadans estrangers - (foto 1)

  La regidora de Ciutadans Estrangers en funcions, Mari Laviós, informa que ja està obert el termini d'inscripció als cursos de castellà online per a ciutadans estrangers. Aquests cursos estan organitzats per la Diputació d'Alacant.

  La durada del curs és d'un any i els requisits per a participar són: estar empadronat en el municipi, presentant la còpia del certificat o volant d'empadronament (s'admetran els datats des de gener de 2017 fins ara); tindre accés a un ordinador i disposar d'auriculars i micròfon.

  Els alumnes rebran un email d'acceptació al curs, amb informació i els codis d'accés a la plataforma, la qual romandrà activa les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Es podrà accedir a ella des de qualsevol dispositiu, però es recomana fer-ho des d'un PC.

  El curs s'adapta al nivell de cada alumne, a més de disposar d'un tutorial en castellà, anglès i francès. Serà necessari realitzar una prova de nivell durant la primera setmana i 10 hores el primer mes, ja que si no es compleix, l'alumne deixarà de tindre accés a la plataforma. Per a rebre la certificació del curs, seran necessàries un mínim de 50 hores durant l'any de durada d'aquest.

  Per a més informació, els interessats poden acudir a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), a l'extensió administrativa d'Altea la Vella o a través de la pàgina web de l'Ajuntament d'Altea www.altea.es. El curs és totalment gratuït i es realitzarà per ordre de recepció d’inscripcions. El termini romandrà obert fins al 15 de juliol i haurà de formalitzar-se l’inscripció mitjançant correu electrònic, enviant la fitxa d'inscripció i certificat d'empadronament a ciudadanosextranjeros@diputacionalicante.es.

  Mari Laviós anima a totes i tots els residents estrangers a fer ús d'aquesta eina totalment gratuïta “donat que és una oportunitat única de poder millorar el seu nivell de castellà o per a aprendre-ho”.

  Pujar