elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Altea comunica que ja s’han publicat les bases de les ajudes Parèntesis

L’Ajuntament d’Altea comunica que ja s’han publicat les bases de les ajudes Parèntesis
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament d’Altea comunica que ja s’han publicat les bases de les ajudes Parèntesis - (foto 2)
  L’Ajuntament d’Altea comunica que ja s’han publicat les bases de les ajudes Parèntesis - (foto 3)

  L’Ajuntament d’Altea comunica que ja s’han publicat les Bases per a les ajudes del Pla Parèntesis que es poden consultar a l’enllaç http://www.dip-alicante.es/bop2/pdftotal/2021/03/04_43/2021_002501.pdf

  El termini de presentació de sol·licituds començarà a l’endemà de la publicació de l’estracte de les bases al BDNS, Bases  de Dades Nacionals de Subvencions, i al BOP.  El dia que s’obriga el temini s’habilitarà a la Seu Electrónica de l’Ajuntament d’Altea el tramit digital.

  Estes ajudes pretenen contribuir a la viabilitat económica, evitar conseqüències irreversibles per a l’economia, el desenvolupament empresarial i comercial del municipi d’Altea i reactivar l’economia local.

  Requisits:

  • Autònoms o microempresesa amb un màxim de 10 persones ocupades.
  • Activitat en locals dins del terme municipal d’Altea o si no tenen local afecte a l’activitat, domicili fiscal a Altea.
  • Presentació de documentació per la Seu Electrònica de l’Ajuntament amb signatura digital.

  “Des de l’equip de treball de l’Ajuntament, format per Hisenda, Cultura, Esports, Comerç,  Foment de l’Ocupación i Turisme, s’ha treballat per a facilitar la presentació de les sol·licituds i demanar la documentació mínima exigible tal com marca la Llei de Subvencions”; explica la regidora de Foment de l’Ocupació, Mari Laviós.

  Les sol·licituds es tramitaran per la Seu electrónica de l’Ajuntamentd’Altea, on els apareixerà com a destacat, el tràmit per a estes ajudes, Ajudes Parèntesis i allí trobaran tota la informació i instruccions.

  El tràmit sols serà de forma digital, els únics documents que s’han de descarregar, serà, el Compte Justificatiu, annex V, i el Model de Representació de Firma Digital, en cas de ser necessàri.

  La regidora ha apuntat que és important tenir preparada tota la documentació perquè del contrari, no els deixarà seguir en la tramitació de l’ajuda.

  • Formulari normalitzat de sol·licitud, disponible en la Seu electrónica una vegada obert el termini, (recordeu no descarregar el formulari).
  • Documentació identificativa: CIF, NIF, NIE.
  • Certificació / acreditació de la Seguretat Social de les persones ocupades a data 31/12/2020.
  • Certificació censal de l’AgènciaTributària d’alta d’activitat, epígraf fiscal i domicili fiscal.
  • Model Compte Justificatiu de despeses corrents soportades i pagades des d’abril del 2020 (este formulari el trobaran també a la SeuElectrònica)

  “Des de l’equip de treball anem a fer tot el possible per a que estes ajudes es cobren el més prompte possible. Per a qualsevol dubte, es poden posar en contacte amb les regidories de Comerç, Turisme, Cultura, Esport o Foment de l’Ocupació per tal de resoldre’l”; ha puntualitzat Laviós.

  Pujar